FRAMEHOUSE

Velkommen til FRAMEHOUSE – et inspirerende, bæredygtigt kontorfællesskab, der vil danne ramme for mange menneskers hverdag.

John Lassen, der er arkitekten bag kontorfællesskabet med virksomheden Schmidt Hammer Lassen Architects, deler sine visionære tanker og ideer bag projektet.

FRAME er et anderledes designet og udformet kontorfællesskab, hvor husets daglige brugere og kunder vil blive serviceret i et inspirerede og nytænkende bæredygtigt miljø, hvor fællesskabet er en vigtig “keystone “

FRAME er designet med inspiration hentet fra store, traditionelle træ ladebygninger, hvor synlige trækonstruktioner danner rammerne for åbne kontormiljøer, som kan tilbydes indrettet større eller mindre alt efter lejernes ønsker og behov. I den 2 etages høje midterbygning er der indrettet mødeafsnit og kantine samt mindre opholdsområder med siddegrupper.

FRAME er et højkvalificeret bæredygtigheds byggeri, hvor kun sunde og naturlige materialer er indbygget i deres egen materialitet, hvilket sikrer huset lang levetid, og hvor materialernes naturlige egenskaber sikrer, at husets ældes naturligt og med ynde.

FRAME har hentet inspiration fra tidligere tiders produktionsbygninger som f.eks. de gamle danske teglværker  og tømmerhandler, hvor massive trækonstruktioner dannede ramme over datidens arbejdspladser.

FRAME er opbygget med afsæt og inspiration fra disse miljøer i et nytænkende design og materialevalg, som giver et anderledes og inspirerende miljø, hvor træ, beton og glas er sammenbygget, så der opstår et varmt og inspirerende arbejdsmiljø med et råt industrilook med dansk “ hygge “.

Flerbruger kontorejendom i Dragør. 1.810 m2 kontor i to plan og 355 m2 teknikkælder.

Læs mere for information omkring udlejning her

Fakta

Bygherre:  A.P. Møllers Allé 43 ApS
Projektudvikler: KOM-KBH A/S
Arkitekt:  Schmidt Hammer Lassen Architects
Entreprise:  Lyngby Entreprise A/S
Entrepriseform:  Hovedentreprise
Ingeniør: Arne Elkjær A/S
Opstart:  Juni 2018
Udført:  April 2019