OM OS

Kaj Ove Madsen A/S København (KOM-KBH A/S) er et dansk udviklings- og entreprenørselskab, som blev stiftet i 2005. Til daglig er vi lokaliseret i FRAMEHOUSE – et bæredygtigt kontorfællesskab i Dragør.

KOM-KBH A/S udvikler og opfører erhvervs- og boligprojekter primært i Københavnsområdet. Derudover renoverer og udvikler KOM-KBH A/S kvalitetsbyggerier med fokus på bæredygtighed – herunder renovering af bevaringsværdige ejendomme.

For direktør, Martin Kvist-Madsen, har det ypperlige håndværk altid været det mest inspirerende. I årtier har projektudvikleren arbejdet med byfornyelse. Martin har, som direktør for KOM-KBH A/S siden 2005, opført nye byggerier og renoveret gamle bevaringsværdige ejendomme – med lige dele flid, perfektionisme og et visionært blik.

Med sin professionelle medarbejderstab og dygtige netværk er KOM-KBH A/S garant for udførelse og levering af alle faser i udviklingsprojekter, cases og byggerier.

KOM-KBH A/S har rødder tilbage fra det jyske entreprenørfirma, Kaj Ove Madsen A/S, der blev stiftet i 1973 i Skive af Grethe og Kaj Ove Madsen. KOM-koncernen består i dag af en afdeling i henholdsvis Skive, Århus og København.

Med et stærkt navn og vores gul-grønne genkendelige logo er vi respekteret i branchen og kendt for vores ordholdenhed – både blandt kunder, samarbejdspartnere og kollegaer!

Green Building Council Denmark

Hos KOM-KBH A/S ønsker vi at gå forrest og være en af markedets førende projektudviklere inden for bæredygtighed, hvorfor vi har valgt at bakke op om Green Building Council Denmark ved at tegne et medlemsskab.

Lene Louise Kvist-Madsen

Økonomiansvarlig
lene@kom-kbh.dk
mobil 30 85 63 61

Kontakt

KAJ OVE MADSEN A/S København
A.P. Møllers Allé 43 B
2791 Dragør
CVR NR: 29 17 56 08
Telefon: +45 38 79 10 40
E-mail: info@kom-kbh.dk

For modtagelse af fakturaer, kontoudtog og lign.:
faktura@kom-kbh.dk