OM OS

KOM-KBH A/S er et dansk udviklings- og entreprenørselskab, der opfører byggerier i hoved- og totalentrepriser og udvikler erhvervs- og boligprojekter primært i Københavnsområdet.

KOM-KBH, som har rødder tilbage til det jyske entreprenørfirma, Kaj Ove Madsen A/S, der blev stiftet i 1973, har siden opstarten i 2005 opført, renoveret og udviklet kvalitetsbyggerier med fokus på bæredygtighed – herunder renovering af bevaringsværdige ejendomme.

For direktør, Martin Kvist-Madsen, har det ypperlige håndværk altid været det mest inspirerende. I 23 år har projektudvikleren arbejdet med byfornyelse og, som direktør for KOM-KBH siden 2005, har Martin opført nye byggerier og renoveret gamle bevaringsværdige ejendomme – med lige dele flid, perfektionisme og et visionært blik.

Med sin professionelle medarbejderstab og dygtige netværk er KOM-KBH garant for udførelse og levering af alle faser i udviklingsprojekter, cases og byggerier.

Med et stærkt navn og vores gul-grønne genkendelige logo er vi respekteret i branchen og kendt for vores ordholdenhed – både blandt kunder, samarbejdspartnere og kolleger!

Tillid, dialog og respekt – ’en aftale er en aftale’

mød medarbejderne

På uddannelsesportalen Studentum.dk kan du møde vores dygtige medarbejdere og læse om, hvorfor de har valgt at arbejde i KOM-KBH A/S.

Lene Louise Kvist-Madsen

Økonomi- og administrationschef
lene@kom-kbh.dk
mobil 30 85 63 61

Malene Kristine Sødergren

Studentermedhjælper
mks@kom-kbh.dk
mobil 25 75 03 04

Kontakt

KAJ OVE MADSEN A/S København
A.P. Møllers Allé 43 B
2791 Dragør
CVR NR: 29 17 56 08
Telefon: +45 38 79 10 40
E-mail: info@kom-kbh.dk

For modtagelse af fakturaer, kontoudtog og lign.:
faktura@kom-kbh.dk