Nyhed vedrørende kontorfællesskabet FRAMEHOUSE udviklet af KAJ OVE MADSEN A/S København.

Tegnestuen SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS er blevet nomineret til Danmarks ældste arkitekturpris ”Danish Wood Award” for FRAMEHOUSE.  Det er tegnestuerne Praksis Arkitekter og Schmidt Hammer Lassen Architects, der med deres design af henholdsvis Mediateket på Arkitektskolen Aarhus og kontorfællesskabet Framehouse er med i opløbet om at vinde Danish Wood Award 2021.

FRAMEHOUSE er et kontorfællesskab beliggende tæt på lufthavnen i Dragør. Nøgleordene for FRAMEHOUSE er bæredygtighed, fællesskab og fleksibilitet. Et helt unikt kontorhus, som du ikke finder andre steder end i netop Dragør!

Kontorfællesskabet er udviklet af KAJ OVE MADSEN A/S København, der med qua sit jyske ophav, ordentlighed og lange historie er højt respekteret i branchen. En ballast der betyder, at man kan få folk med på den umiddelbart noget højtflyvende og anderledes ide om, at bygge et kontorhus i træ, beliggende på den sydligste spids af Amager i den lille landsby Dragør. Et kontorfællesskab der nu på 3. år er i drift med stor succes og glade lejere. Ejerne bag FRAMEHOUSE er Kaj Ove Madsen og Martin Kvist-Madsen.

Danish Wood Award uddeles til en tegnestue, for et projekt der er blevet til med høj vægt på ”kunstneriske kvalifikationer, teknisk dygtighed og overbevisende anvendelse af træ”

FRAMEHOUSE er tegnet af Arkitekt John Lassen for SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS med bæredygtighed, fleksibilitet og fællesskab for øje.

FRAMEHOUSE er bygget op i en rammekonstruktion i limtræ med synlige konstruktioner og samlebeslag. En byggestil der i udtryk og bastanthed leder tankerne hen på 16-1700-tallets pakhuse.

Når man træder ind i FRAMEHOUSE, mødes man af et helt særligt lysindfald og man nærmest omfavnes af varme og velvære fra den gyldne trækonstruktion, der er unik for bygningen og som man ikke møder i andre moderne kontorbyggerier. Her er bygningen ikke bare ´breath taking´, men faktisk nærmere ´breath giving´.

FRAMEHOUSE er da også netop nomineret for dets potentiale til at blive fremtidens kontorbyggeri og for at være et ærligt, ressourceeffektivt, tæt på klimaneutralt byggeri.

Danish Wood Award uddeles ved en ceremoni d. 19. november.

Kontaktperson:

Martin Kvist-Madsen
Direktør og medejer af KOM-KBH A/S og FRAMEHOUSE
E-mail: kvist@kom-kbh.dk
Mobil 30 70 23 07

Kaj Ove Madsen
Medejer af KOM-KBH A/S og FRAMEHOUSE
E-mail: madsen@kajovemadsen.dk
Mmobil: 40 15 69 33

Har du lyst til at læse mere om enten SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS, Danish Wood Award, KOM-KBH eller FRAMEHOUSE, så klik blot på nedenstående links:

https://www.traeprisen.dk/

https://www.shl.dk/dk/

https://framehouse.dk/

https://kom-kbh.dk/